Har ikkje mangla på meldinge om busskorrespondanse, foreslår Asterix og Obelix til Troms Fylkestrafikk

Av | 6. desember 2021

– Det er jo storveis om de (Troms Fylkestrafikk) tar affære. Det har ikke manglet på meldinger den veien, skriv Tom Benjaminsen i en kommentar til saka om busskorrespondansen fra Sør-Senja til Finnsnes.
Han ønske at dem også, – dersom mulig, kan se på at det mangle 3-4 minutter på at buss fra Sør-Senja korrespondere med flybuss til Bardufoss.
– I disse juletider passer det kanskje å sende Troms Fylkestrafikk en julegave med den utgaven av Asterix & Obelix som heter «Byplanleggeren».
Min salige svigerfar refererte ofte til den i slike situasjoner, avslutte han med.

En tanke om “Har ikkje mangla på meldinge om busskorrespondanse, foreslår Asterix og Obelix til Troms Fylkestrafikk

 1. Erling Svegre

  Hei Helge.
  Søndagsruter til besvær?
  Tidligere hadde linje 352 fra Vangsvik, avgang fra Lillevassmyr klokka 16:35, mens linje 350 fra Skrolsvik hadde ankomst 16:34.
  Etter hvert viste det seg at begge disse bussene var på Lillevassmyr tidligere enn rutetabellen viste.
  Det ble derfor et ønske fra passasjerer og sjåfører om at linje 352 fra Vangsvik kunne unngå å stå i to minutter på «Butten» for å vente på korrekt avgangstid, og denne ble da endret til 16:33 fra Lillevassmyr.
  Dessverre ble det ikke justert på kjøretiden til linje 350 fra Skrolsvik, og derfor «forsvant» den mulige korrespondansen fra reiseplanleggeren. De som reiser med disse bussene, vet at det alltid har vært korrespondanse på «Butten», også i den perioden at reiseplanleggeren ikke viste faktiske klokkeslett.
  Fra nyttår (3.januar) er vi inne i en ny ruteperiode, og da er ankomst- og avgangstider korrigert slik at korrespondansen fremkommer i reiseplanleggeren.
  Med vennlig hilsen
  Erling Svegre
  Troms fylkestrafikk.

Det er stengt for kommentarer.