Knekte tre og stolpa

Av | 1. februar 2024

Stort strømbrudd, mange tre røska opp med rota, fleirfoldige knekte stolpa med et virvar av strøm- og fiberkabel. Bølgeblikkplate på rømmen, tilogmed innpå kirkegården. Søppelcontainer nede i fjæra. Resta av bygningsvirke på avveie. Havarert flytebrygge. Rasert ladestasjon. Tre over veien på Stonglandet. Det e i korte trekk situasjonen på Stonglandseidet no i ettermiddag. Her skal det mykkje rydding og reparasjona til de nærmaste dagane.

2 tanker om “Knekte tre og stolpa

  1. Håkon Ryvoll

    Det va grantrær, som lå tett i tett i veien.

  2. Håkon Ryvoll

    Ja han va Malabarisk. Va på kontoret i Bankbygget. Tel og med det gamle pengeskapet utenfor Senja Roasters holdt på å tippe. Eg trakk meg bort fra vinduene, for det smalt I veggene og rutene. Va rett og slett farlig.
    Heimturen etter kl 14, måtte kjøres over flere trær og ledninger. Et kaos av ledninger, stolper og trær. I Lanesåsens nordside lå grava tett i tett på veien.

Det er stengt for kommentarer.