Tirsdag: 2 nye smittetilfeller i Senja kommune

Av | 4. august 2021

PM fra kommunen:
– Tirsdag 3. august ble det registret to tilfeller med positiv covid-19 test. Disse to har ingen forbindelse med hverandre. Begge tilfellene antas smittet utenfor Senja kommune. Ene tilfellet har kjent smittevei, mens det andre har ukjent smittevei.
Smittesporing pågår, og alle nærkontakter er kontaktet. Det er 2 i isolasjon og 21 i karantene fra Senja kommune.

Samtidig minner det oss andre på hvor viktig det er å huske på avstand, ha lav terskel for testing ved luftveissymptomer eller eksponering for smitte, og å holde seg hjemme mens man venter på prøvesvar. Senja kommune oppfordrer flest mulig til å laste ned smittesporingsappen. Smittesporingsappen letter sporingsarbeidet og kan gi deg beskjed hvis du har vært i nærheten av noen andre som får påvist smitte.