Tankelaust svineri!

Av | 4. august 2021

Slik ser det ut etter at kråka har gjennomsøkt søplet som blei slengt utfor konteineren nedfor kirka på Eidet. Vinden har sørga for å spre det videre over et større område.

Nok en gang har nokken tanke- og ansvarslause persona funne ei lettvint løysing for søplet sitt. Vi veit ikkje kem dem tenkte skulle rydde opp etter seg. Kråke og vind har spredd søplet som blei lettvint slengt fra seg utfor konteineren  i et større område nedfor kirka på Eidet. Der ligg det strødd alt fra matemballasje av plast, vinkartong, – til eske etter at det tydeligvis e montert nye brannvarslere fra Biltema i huset.
Riktignok såg konteineren litt full ut når man åpna ei luke, men vi såg med sjølsyn fleire i løpet av formiddagen som utmerket klarte å presse tildels store mengda posa og sekka med avfall inn gjennom lukene.

Dette e etter vår meining haulaust og ansvarlaust, egoistisk og lite verdig.
Dersom de berørte føle seg krenka av denne uttalelsen, må dem gjerne gi tilbakemelding om det.