– Det e lim i posthyllen i Bjerkvik

Av | 22. september 2019

Uttalelsen e ikkje vår egen, den e fra folk som har vore på nettet og utålmodig fulgt en pakke sendt med Posten. Postens eget sporingssystem gir en god oversikt over bevegelsan til en pakke man venta på.
Som regel går det greit fram til Postens terminal Bjerkvik, men der kan ting ta tid. At en pakke som kjem dit på dagtid fredag må vente etpar daga i helga før den blir sendt videre, e forståelig. Men vi har opplevd meir enn en gong at man ikkje har det travelt med å sende den videre. Et godt eksempel følger her:

Ankomst 13. september i Bjerkvik va fredag, ankomst Eidet Handel på torsdag 19. september.

Vi forsøkte å kontakte Posten via appen på sporingssida. Her e det viktigste fra den dialogen:Videre dialog førte ikkje fram. Men så va det helg då vi spurte. Og roboten forsto ikkje problemstillinga.