Lokal mannskôrvideo tok av på nettet

Av | 21. desember 2018

En video fra forrige søndags «juleinnsynging» i Stonglandet kirke, der Åge Tobiassen e solist i Sør-Senja Mannskôr under framføring av Adolphe Adams «Julsong», har fått stor oppmerksomheit. Etter ei vekka på nettet passerte den 4.500 avspillinge, og videosnutten e delt over 40 gonga.
«Julsong», eller «O heliga natt» som den ofte kalles, va et av den svenske tenoren Jussi Bjørlings glansnummer. Den finnes i utalllige innspillinge, og blir blant tenora sett på som en slags manndomsprøve.

Sjøl om videon e av enkelt kvalitet såvel teknisk som lydmessig, e den for stor til å lastes inn her, men her e den:

Julsong

Sør-Senja mannskôr med Åge Tobiassen fra vår egen tenorrekke framfører "Julsong" (GoPro-video. Beklager at ikke hele i kôret "fikk plass" i bildet ). Piano/dirigent: Sindre Sandvik.Dersom du vil ha et bedre lydopptakk (uten video), finner du det på "senjanytt.no". https://www.senjanytt.no/2018/12/17/sa-va-jula-songen-inn/

Slået op af Sør-Senja mannskor i Søndag den 16. december 2018

Det finnes et nokka bedre lydopptak her i Budstikka, i denne saka:

Så va jula «songen inn»