Nyttårskonsert med Arctimus

Av | 27. desember 2022

Endelig nyttårskonsert igjen, torsdag 5. januar Kl. 19:30 i Vangsvik kirke

Pressemelding:
– Scene Nord har gleden av å presentere Nyttårskonsert med Arctimus anno 2023! Etter to års tvunget opphold kommer Arctimus sekstett sterkt tilbake med Erika Toth og hennes kolleger – landsdelsmusikere og frilansere fra Norge og Europa. Sammen med sangsolistene Camilla Stenhoff Vist og John Kristian Karlsen skal de fremføre et utvalg soloarier, duetter og instrumentale stykker spesialarrangert for ensemblet.

Karlsen har tidligere medvirket i både nyttårskonserter og operapub sammen med Arctimus; hans folkelige tone og humoristiske formidling slår aldri feil hos publikum. Den unge sopranen Stenhoff Vist, født i Korea og oppvokst i Nord-Trøndelag, har bl.a. gjort seg bemerket med sine medvirkninger i Csardasfyrstinnen og Jorden rundt på 80 dager.

Arctimus og solistene vil stilsikkert levere den beste nyttårsstemningen på den nordnorske bygda, med operette, vals, polka og selvfølgelig med uunnværlige Blå Donau som avslutningsnummer!

Medvirkende:

Camilla Stenhoff Vist – sopran
John Kristian Karlsen – tenor
Erika Toth – 1. fiolin/kunstnerisk leder
Zoltán Tuska – 2. fiolin
Tørris Koløen Bakke – bratsj
Willem Mathlener – bratsj
Runa Bergsmo – cello
Knut Erik Sundquist – kontrabass

Billettsalg i døra