Anbefale dispensasjon for tre torskeoppdrett

Av | 18. november 2021

Etter ka vi erfare blei resultatet i dagens møte i Utvalg for samfunnsutvikling at dem anbefale dispensasjon for torskeoppdrett i Årnesgrunnen (KIME Akva), Indre Jøvik i Bergsfjorden (Wilsgård) samt Vassvika på Sør-Senja (Norcod). Vassvika va ikkje med i rådmannen si innstilling.
Det blir opp til til kommunestyret 25.11 å gjøre et endelig vedtak i saka.

Opprinnelig va det ni dispensasjonssøknada på bordet.

En tanke om “Anbefale dispensasjon for tre torskeoppdrett

  1. Steve Berg

    Da får vi håpe at utvalgets medlemmer ikke sitter i kommunestyret. Begynner å bli en ganske arrogant ledelse som har glemt at de av en eller annen merkelig grunn er folkevalgt. Degradering av de eldre og prioritering av oppdrett er jo ikke akkurat smart. Nå er ikke jeg en miljøforkjemper med skylapper men de kan jo begynne med å regne metanutslipp fra ett oppdrett så tror jeg at de får hakeslepp. I tillegg har vi støyforurensing både i hav og for folk på land. Nå får Senja kommunestyre vise hva de er på godt eller vont.

Det er stengt for kommentarer.