![](https://www.senjanytt.no/wp-content/uploads/2021/08/700_alle-tre.jpg)
De tre partneran i Senja Roasters, Juan fra Spania, Maarit fra Finland, og Danielle fra Tyskland. Alle bosatt på Stonglandseidet.
De tilgjengelige plassan ved lanseringa av Senjas første kaffibrenneri hos Senja Roasters på Stonglandseidet i dag blei tidlig fullbooka.
De tjue heldige fikk kortfatta og god informasjon om kaffiproduksjonen, samt diverse smaksprøva fra bedriftens egne nybrente kaffi, – med dertil tilpassa kakeservering. Samt en pose kaffi med seg heim.
![](https://www.senjanytt.no/wp-content/uploads/2021/08/700_nick-foredrag.jpg)
Nick fra Australia forklarte om kaffiens fortreffeligheter. Og lærte oss bl.a. at en kopp expresso skal drikkes opp i tre slurka, og at alle tre har forskjellig smak.
![](https://www.senjanytt.no/wp-content/uploads/2021/08/700_to-sorta-kaffi.jpg)
Kaffiprøva i forskjellige varianta
![](https://www.senjanytt.no/wp-content/uploads/2021/02/700_kaffesekker_senjaroster.jpg)
De grønne og ubrente kaffibønnen hente brenneriet direkte fra en kaffiplantasje i Costa Rica.