– En av landets beste munnspillere

Av | 27. april 2021

Masse skryt sørpå av Geir Bertheussen, som hadde bislaget heime på Natvikstrand som sitt første øvingslokale. Foto: Fra Kråkeslottfestivalen 2017 (foto:hnn)

13. mai gjesta senjaværingen Geir Bertheussen Hamar Bluesklubb.
Det har vore spilletørke på det meste av musikera rundt i landet det siste året. Den tida har de fleste brukt på øving. Det kan virke som han Geir har brukt den tida godt, spesielt med sitt nye kromatiske munnspill.
Han gjorde iallfall et sterkt inntrykk på publikum og anmeldera på Hamar no i mars.
Vi siterer:
– GB Blues Machine varmet godt i salen på Gregers Live. Geir Bertheussen er etter min mening en av landets beste munnspillere. Han trakterer Mississippi-saksofonen like bra som kromatisk munnspill. En ypperlig sanger er han også, og dessuten byr han på vitterligheter mellom låtene. Dette skapte latter og stemning hos oss på Hamar, skriv Dag Kohmann i «Bluesnews».