Koronaplatten klar i løpet av vekka

Av | 6. juli 2020

Nikolai og Knut Andreassen fjerne siste jordlaget før det skal avrettes med singel og gjøres klart for rullestolvennlig treplatt.

Før helga blei alt av rosa rugosa og spirea fjerna, og fleire lass jord kjørt bort. Idag va arbeidet godt igang med å planere utfor inngangen til Helsesenteret på Eidet. Etter planen skal arbeidet med den splitter nye treplatten starte utpå dagen i morra. Dermed skulle de første bebueran kunne ta den i bruk før helga. Dermed blir det en praktisk plass å få besøk i koronasikker avstand.
Et herværende firma har oppdraget, og det e leid inn multikompetanse fra Vangsvik til jobben.

Resten av prydbusken langs sørveggen skal fjernes, så dersom nokken e interessert i gratis Rosa Rugosa og Leddved, e det berre å ta kontakt på tlf 9014 6240. Busken fjernes i slutten av vekka, eller like over helga.