– En Smuk Aftensang

Av | 25. september 2023

Foto: Scene Nord

Denne e verdt å få med seg!
Onsdag 27. september Kl. 19:00, Stonglandet kirke. Billett kr 100,– , kjøpes i døra.

Vi klippe direkte fra Scene Nord:
– I denne konserten fremfører Sundquist og Mortensen sine egne versjoner av nordnorske folketoner, og her presenteres alt fra moderne techno, via klassiske stykker og samtidsmusikk, til de vakreste bånsuller. Til og med en heavyrock-ballade har det blitt plass til!

Scene Nords kontrabassist Knut Erik Sundquist og pianist Nils Anders Mortensen er to av Nord-Norges fremste musikere, og dette prosjektet har vært deres hjertebarn i flere år. I 2019 ga de ut herligheten på en kritikerrost plate som var inspirert av Jan Johansson og Georg Riedels ikoniske album «Jazz på svenska» fra 1963, der de to sistnevnte gjorde sine egne versjoner av svenske folketoner.