Ny selvbetjent butikk åpne i Vangsvik

Av | 15. mai 2023

I nyoppussa lokala i bygget som i si tid huste Vangsvik samvirkelag, seinar Joker, etter det Nærbutikken Vangsvik, kjem det no en svært etterlengta butikk på plass.

Etter at bygda har vore uten butikk sia oktober i fjor, kjem det i løpet av juni ny butikk på plass i Vangsvik.
Vi sakse flg fra FB:
– Torsdag 8. juni åpne den lille matbutikken Snarkjøp i et fresht og nyoppussa lokale i Vangsvik (samme bygg som gammelbutikken holdt til). Butikken vil være 100% selvbetjent, og en god del mindre enn den gamle. Cecilie Godtlibsen e daglig leder av butikken, og kommer til å være der en del på dagtid. Vi håpe konseptet blir tatt godt imot, og at folk flest vil benytte seg av de tilbud som man vil finne der. Vi har også satt av en romslig del av lokalet til en selvbetjent kafé med bl a kaffemaskin og turistinformasjon.