Vil ha fleire engelske namn i Senja kommune

Av | 1. april 2023

Toskehau ved den populære rasteplassen ved Kveitholla. Endel har tatt til orde for å finne et bedre engelsk namn på stedet, da utlendinga har problem både med å uttale namnet, samt å forstå ka det betyr.

Fleire grupperinge i Senja kommune har tatt til orde for å få på plass fleire engelske namn og begrep i kommunen for å meisle ut en tydelig og framtidsretta lokal identitet. Det gjeld namn både på bedrifte og arrangement.
Det trekkes fram at man e godt i gang. Det nevnes bedriftsnamn som Senja Arctic Lodge, Norwegian Wild, Senja by heart, Basecamp Senja, Visit Senja, Aurora Borealis Observatory og Polar Panorama Lodge.
Det samme gjeld nye og originale namn på arrangement som Summit 2 Senja, Ski Village, – men det påpeikes at her e det mykkje ugjort sålangt.
Kommunen tar gjerne imot gode forslag. Du finn mailadresse på kommunen sine nettside.

En tanke om “Vil ha fleire engelske namn i Senja kommune

  1. PER ARNE HOEL

    Suverent!
    På samme nivå som » verneverdig Ottadekke» i hine dager 🙂

Det er stengt for kommentarer.