Heftige innslag og begeistra publikum

Av | 23. september 2022

Nina Sætherhaug og Lars Eggen imponerte

Fyrverkeriet Erika Toth spille på heile registret, – med heile kroppen

Det va heftige tona, heftig sang og musikalske ablegøyer på bygdehuset Solvang igår. Der va det besøk av Arctimus trios Operapub. Sangeran Nina Sætherhaug og Lars Eggen holdt det gåanes med såvel seriøs sang som musiklaske ablegøyer.
Stor lykke gjorde barytonen fra østerdalen med sin egen tekst til Mozarts «slager» fra «Tryllefløyten», «Der Vogelfanger bin ich ja». I den alternative teksten va «vogelfanger» bytta ut med «sauefanger».

I de to pausan varta Bygdelaget Ny Dag og Folkeakademiet opp med kaffi, kake, vin og tapaz.

Heile ensemblet: Nina Sætherhaug – mezzosopran, Lars Eggen – baryton, Erika Toth – fiolin, Runa Bergsmo – cello, Charles Mignot – piano