Mange ville ha skreimølja

Av | 5. februar 2022

Med verneutstyr som kunne minne om en ansatt på UNN, delte kokk Stein-Johnny Stokmo ved Senja Fjordhotell ut ferdigskrella mandelpotet, skrei, rogn, lever, leversø og diverse tilbehør med rund hånd

Rundt femti sør-senjaværinga, deriblant nokken fritidsboligeiera, benka seg på på Senja Fjordhotell i løpet av ettermiddagen lørdag for bli servert og innta årest skreimølja.
Alle ingrediensa va av utmerket kvalitet, og man kunne tilogmed få seg øyrbeinsstykkja. For de med særdeles spisskompetanse, e det det beste stykkjet. Riktignok nokken bein å ta vare, – men katid har ikkje fisken hatt bein.
Etterpå kunne du hente deg karamellpudding laga på huset, eller ordentlig gammeldags melkesuppa der du kunne strø kanel og sukker oppå og fylle på med rosiner. Den va selvfølgelig og laga på huset.