Årboka endelig på plass

Av | 4. desember 2020

Joakim Åsali Jenssen driv ikkje berre et effektiv budexpressfirma, han e og en dyktig detektiv. Idag fant han Årbok for Senja hos Bring i Tromsø, og tok den med til Senja.

Ei slags pressemelding:
Årbok for Senja e i salg idag og i morra.
På grunn av forsinkelsa, valgte Senja Historielag å hente det første partiet til Tromsø med flyfrakt. Det skulle komme til Tromsø torsdag. Men da Express1 skulle plukke opp pallen i Tromsø igår, fikk dem besjed om at den kom ikkje før mandag.
Idag kom beskjeden om at den kunne hentes på flyfraktterminalen før kl 1600.
Express1 blei sendt avgårde på nytt. Men så enkelt var det ikkje.Bring, som opptrådde på vegne av TNT-Express, skulle bringe den til  flyfraktterminalen på morraparten, den var likevel kommet til Tromsø igår uten at man hadde tenkt å sei fra om det. Bring ga beskjed om dem kjørte den til flyplassterminalen kl 0755, dit den var adressert.
Men der var den ikkje.
Heldigvis e Joakim Åsali Jenssen i Express1 litt garva i faget, og tok en alvorsprat med Bring. Dem hadde gitt beskjed til sjåføren at pallen ikkje skulle lastes av på teminalen på flyplassen likevel, men tas med tilbake til Bring.
Og der fant han Joakim den.
Da hadde den farta rundt i Tromsø ett døgn.

I halvsekstida idag kom han med den til Finnsnes, og en kartong blei sporenstreks levert til Ark Amfi Finnsnes, der dem kunne fortelle om utålmodige kunda som hadde mast i fleire daga.
Norli i Storgata i Tromsø og på Pyramiden fikk boka i ettermiddag, og i morra kjøre ho Gro Bjørnland og Han Truls Nilsen rundt til butikkan på Senja. Joker på Eidet fikk den i hyllen fredags kveld.