Kyllinga i «korona-karantene»

Av | 24. mars 2020

Den førstefødte i kullet var påskegul, men uvitende om at den var omplassert i heimekarantene. Foto: Rosita N

De fire lærerstudentan Eli, Liss, Silje og Rosita har nettopp hatt sin praksisperiode på Vikstranda. Og plommen i egget (!!) for 3. klasse denne vekka skulle være et tverrfaglig prosjekt tilrettelagt av studentan med tittelen «Fra egg til kylling». Det hørte med i planan at dersom det var nødvendig skulle det overnattes på skolen for å følge utviklinga i rugemaskinen som sto plassert i klasserommet.
Men så kom koronoviruset, og skolen blei stengt, nokka de lykkelige uvitende kyllingan ikkje tok hensyn til.
Løysinga blei at rugemaskinen med sine 19 egg blei tatt heim til ho Rosita og han Knut i Vangsvik, – der «nedkomstan» starta i går. Bilda og videoa fra seansen e fortløpanes sendt til klasselærer Hege Sollied Hanssen, som igjen har sendt dem videre til spente unga på heimeskole.

En tanke om “Kyllinga i «korona-karantene»

Det er stengt for kommentarer.