Hagesesongen e starta!

Av | 26. januar 2020

– Nå er det tid for å så karsefrø i vinduskarmen! Det setter en deilig spiss på brødskiva eller salaten, sei ho Gro Bjørnland i Sør-Tranøy Hagelag.
Heime har ho starta hagesesongen allereia.

– Jeg har også funnet fram yngleknoppene fra kvitløken jeg dyrket ifjor. Det er bittesmå kvitløker som kommer oppe på stilken. Nå planter jeg dem i litt jord og setter dem i vinduskarmen. Snart har jeg deilige spirer som jeg kan høste av helt til våren kommer, skriv ho videre.

– Det andre bildet viser frøstander fra Blodbeger. Hvis du har et eksemplar på overvintring, så let etter disse! De er spirevillig og blir flotte planter!

Då e det berre å følge Gro sine hagetips. Kanskje vi kan få ho til å komme med fleire om ei stund, – sjøl om årets hagesesong synes langt unna for de fleste!