Nyttårskonsert i år og

Av | 4. januar 2020

Kopi av plakaten for konserten 9. januar.

Vangsvik kirkeforening e også i år lokal arrangør for de populære nyttårskonsertan som Kultur i Troms sammen med Landsdelsmusikerne i Nord-Norge reise rundt i landsdelen med under mottoet «Store opplevelser på små steder».
Kvert år har dyktige solista blitt henta inn. Iår e det ingen ringere enn sopranen Eli Kristin Hanssveen som e solist på årets nyttårskonsert sammen med Arctimus sekstett.

Litt info fra programmet:
– I tillegg til de mange rollene hun har hatt på Den norske opera de siste 15 årene er hun også kjent fra programmet Stjernekamp. Eli Kristin hadde bakgrunn fra pop og vise før hun begynte med opera. Denne bagasjen gjør henne til en allsidig sanger med unik sceneutstråling.
Sceneutstråling har også i aller høyeste grad folkekjære Erika Toth som leder Arctimus sekstett gjennom det velkomponerte og varierte konsertprogrammet. Da vet publikum at det blir servert toppkvalitets underholdning med fantastisk musikk og humørfylt feststemning!

Medvirkende: Arctimus sekstett, med Erika Toth, fiolin og kunstnerisk leder – Runa Bergsmo, cello – Knut Erik Sundquist, kontrabass m.fl.
Solist: Eli Kristin Hanssveen, sopran (foto Johs. Bøe)
En produksjon fra Kultur i Troms med Landsdelsmusikerne i Nord-Norge.