Rødsanddagan

Av | 18. august 2019

Valgets kvaler: masse flotte kake å velge mella 🙂 Anna Charlotte og Janne bak disken. Alle foto: Silje Grotle Nilssen

Det va godt med folk innom Rødsanddagn i går. Der va det salg av lapskaus, feskesuppa, rekebord, det årlige store flotte kakebordet osv., samt mange boda. Nytt av året va danseverksted for barn ved Lillian Johansen.

Ho Lillian Johansen hadde danseverksted for unga, og denna glade flokken framførte et flott dansenummer etter endt verksted

Nytt av året va og politisk tilstedeværelse og appella. Det sto Senjalista v/Jon Kvistad, Senja Ap v/Arnold Nilsen og Senja Sp v/Tom Rune Eliseussen for. Og så va det den faste naturstien rundt i bygda, samt ikkje å forglømme senjamesterskapet i skotthelle.

Edvin og Marlene hadde feska kveita og plukka molte som dem selgte. Ingrid selgte sjølproduserte, fargerike flue (for fiske), samt flotte oljemaleri og collaga, også laga av ho sjøll. Fluebinding har ho lært hos sin far. Ho Gunn-Mari selgte geiteskinn, saueskinn og ullpledd. Alt svært kortreiste produkta og kunst, med andre ord.

Flotte boda med alt fra hårstrekk sydd av gammelt stoff tel drikkeflaske du kunne få gravert navnet ditt på. Her fra loddtrekninga.