Fleire dyre båtmotora borte på Sør-Senja

Av | 10. mars 2019

Tre 50 hk og en 60 hk Yamaha e borte fra Skrolsvik Kystferie. Alle ledninge e kappa av og motoran skrudd laus.     – Tjyveriet e utført i fri utsikt fra stuevinduan mine. Men om natta, selvfølgelig, sei han Gunnar.

Natt til fredag eller lørdag har persona i det som ser ut som et godt planlagt raid stole flere utenbordsmotora eller motordela på Sør-Senja. Denne type ransbølge e dessverre utbredt i båthamne lenger sør i landet.
Det kan være fleire som e berørt, men det som sålangt e oppdaga e at ubudne gjesta har demontert og tatt med seg undervannshuset til en Merkury 115 Hk årsmodell 2018 ved Buvik Båthamn. Mykkje tyde på at det har skjedd natt til lørdag.
I tillegg har dem avlagt Skrolsvik Kystferie et frekt besøk, og tatt med seg fire motora, tre Yamaha 50 og en Yamaha 60.
– Politiet e varsla, og det leveres anmeldes mandag, sei han Gunnar Torgersen.

Han ber folk som har observert mistenkelig trafikk med f.eks. varebila i tidsrommet om å melde fra.
Det kan gjøres til han, til politiet, eller i en kommentar her på Senjanytt/Budstikka.