Oslo – Ponta Delgada, men han Geir stikk innom heime først

Av | 6. mars 2019

– Vi kan ikkje få bedre opplading til Spelmannspriskåring 30. mars og europamesterskap i blues (EBC) på Azorene vekka etterpå enn en heidundranes gig heime på Sør-Senja, sei en oppglødd Geir Bertheussen til Budstikka.

Etter at Hugos Pub måtte stenge døren, e Geir Bertheussen Blues Express sin opptreden 23. mars flytta til Senja Fjordhotell på Sør-Senja.
– Veldig synd at Hugos måtte stenge døren. Men når det e skjedd, tar vi likesågodt en Homecoming Blues Night heime på Sør-Senja. Og det blir ikkje nokka dårlig alternativ, snarar tvert imot, sei en oppglødd spelemannskandidat og «norgesmester».
– Gigen starte kl 22.00 sharp, sei han Geir, og oppfordre folk å komme og ønske dem lykke til med den mest spennanes og begivenheitsrike vekka til Blues-Expressen sålangt.