Endelig, siste ladning med Årboka kom idag

Av | 14. desember 2020

Konsentrert innsats av den faste pakkegjengen til Årbok for Senja i ettermiddag. Pga byggearbeid i Sentrumsgården, fungerte kaféen i Husflidsbua som pakkesentral iår

Idag kom endelig siste palle med årets Årbok for Senja til Senja. I dagens fraktverden besørges som regel frakt over lengre distanse av større fraktfirma, som igjen bruke underleverandøra, – som igjen leie andre til å fullføre jobben.
Pallen kom til Tromsø 7. desember, der PostNord som underleverandør plukka den opp fra en anna underleverandør. Dem tok den liksågodt med på ei rundreise til Harstad, der den sto som lagerpynt fra torsdag til idag mandag. Der skulle den etter «planen» stå til onsdag, før nok en mindre underleverandør blei engasjert idag for å kjøre den til Stonglandseidet.

Like etter ankomst trådde pakkejengen til. Imorra går en større mengde postsekka ut, samt at den i morra endelig hamne hos butikka i Finnsnesområdet.
Butikka rundt på Senja og bokhandlera va heldig og fikk levert fra første parti for vel ei vekka sia.