Nytt smittetilfelle i Senja kommune 15. oktober

Av | 15. oktober 2020

Pressemeldinga fra Senja kommune:

Senja fikk torsdag 15. oktober påvist et nytt tilfelle med covid-19. Det er ikke kjent smittekilde, men personen har vært på reise i et område i Norge med høyere smittetrykk. Vedkommende fikk luftveissymptomer tirsdag kveld, og testet seg onsdag. Frem til prøvesvaret har personen vært i karantene, og er nå i isolasjon i egen bolig.

Smittesporing pågår og det er hittil satt 6 nærkontakter i karantene. Ingen av nærkontaktene har symptomer, men testes av hensyn til videre smittesporing.

Den smittede er den andre personen i Senja kommune som denne uka har fått påvist koronasmitte. Den første smittede er arbeidsreisende fra utlandet, og de to smittetilfellene er ikke knyttet til hverandre.