– Alltids nokken som rydde etter min slendrianoppførsel

Av | 6. august 2020

Det skulle kanskje ikkje trenges bildetekst her?

Senja Avfall har ikkje før rydda bort sekkevis med glass- og metallavfall som va plassert ved konteinan på Eidet, før neste slendrian va på plass. Vi har prøvd å bruke fantasien, men klare ikkje å finne EN grunn til å plassere en kjøkkenstol og en kurv freidig fra seg på området. Slikt avfall skal ikkje en gang INN i de konteineran som står der.
Men nokken synes tydeligvis det e heilt naturlig at andre skal rydde opp i slikt uansvarlig slendrian.

En tanke om “– Alltids nokken som rydde etter min slendrianoppførsel

  1. Steve Berg

    Er det ikke mulig å få ett kamera vinklet inn på konteinerne? Begynner å bli irriterende mye som kastes der. Når man har ryddet, pakket i bilen og kjørt det dit så kan jeg ikke på mitt beste forstå hvorfor ikke rasket blir levert på gjennvinningen. Hele jobben er jo gjort.

Det er stengt for kommentarer.