– Alltids nokken som rydde etter min slendrianoppførsel

Av | 6. august 2020

Det skulle kanskje ikkje trenges bildetekst her?

Senja Avfall har ikkje før rydda bort sekkevis med glass- og metallavfall som va plassert ved konteinan på Eidet, før neste slendrian va på plass. Vi har prøvd å bruke fantasien, men klare ikkje å finne EN grunn til å plassere en kjøkkenstol og en kurv freidig fra seg på området. Slikt avfall skal ikkje en gang INN i de konteineran som står der.
Men nokken synes tydeligvis det e heilt naturlig at andre skal rydde opp i slikt uansvarlig slendrian.

En tanke om “– Alltids nokken som rydde etter min slendrianoppførsel

  1. Steve Berg

    Er det ikke mulig å få ett kamera vinklet inn på konteinerne? Begynner å bli irriterende mye som kastes der. Når man har ryddet, pakket i bilen og kjørt det dit så kan jeg ikke på mitt beste forstå hvorfor ikke rasket blir levert på gjennvinningen. Hele jobben er jo gjort.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *