Han Geir skal på blues-cruise

Av | 13. januar 2020

Han Geir i typisk driv med sitt Seydel munnspill under euromesterskapet i blues på Ponta Delgado på Azorene i fjor

Sør-Senja bluessønn Geir ”Milkman” Bertheussens skal på cruise.
Med sitt nye band GB Blues Machine e han en av fleire aktøra som skal opptre på Colorline sitt «bluescruise» 23. – 25. april tur/retur Oslo-Kiel.
Etter at han og Bluesexpressen skilte lag i fjor, har han levd litt tilbaketrukket. Men ikkje meir enn at han no e klar med sitt nye prosjekt, «GB Blues Machine».

Vi klippe vi rett fra Colorline sine nettside:

– Geir Bertheussen er en rotekte bluesmann fra Senja i Troms. Han har lang fartstid i norsk blues og har reist land og strand rundt med sine munnspill og høstet mange lovord for sitt sterke uttrykk. Hans evne til å engasjere publikum er unik og en konsert med GB Blues Machine er alltid en fest.

Geir Bertheussen kan også se tilbake på en spellemannsnominasjon for 2018 og en andreplass i European Blues Challenge i 2019. Han har gitt ut 6 album med forskjellige konstellasjoner hvorav det siste altså ble nominert i klassen Blues på Spellemann 2018. Siden høsten 2019 har Geir jobbet med sitt nye prosjekt, GB Blues Machine. Bandet ønsker å rendyrke Geir ”Milkman” Bertheussens uttrykk og jobber fortiden med nytt materiale som vil bli presentert på vårens Blues Cruise.

Her e link til Colorline sin omtale av cruiset