Rutebilbygget: Nokka skal antagelig rives, nokka skal selges, – og nokka planlegges bygd opp igjen

Av | 11. november 2019

Arkivbilde av bygget til tidligare Senja Rutebil, – som kommunen har overtatt. Administrasjonsavdelinga og gammlegarasejen til venstre. I tillegg til administrasjon, har bygget i mange år inneholdt bl.a. tannlegekontor.

På grunn av Husbankens krav til omsorgsleilighete, blir kostnada for ombygging av kontorbygget og dela av gammelverkstedet/gammelgarasjen på det tidigare Senja Rutebilbygget like dyrt som et nybygg, – uten å oppnå fullgode løysinge etter dagens krav, opplyse rådmann i Tranøy Alf Rørbakk som svar på spørsmål fra oss.
Derfor e prosjektering av nybygg igangsatt for å kunne sammenligne kostnada og se om det blir ei bedre løysing samla sett.
– Prosjekteringa e forventet ferdig i løpet av desember, sei han.

Nyverkstedet/nygarasjen e vedtatt solgt, og den nye eiarn blir Mads Andreassen.

Når prosjektering av et nybygg e klart, vil det tas stilling til oppføring av et nytt bo- og servicesenter.