Nyttårskonsert med Arctimus

Av | 28. desember 2023

Silvia Moi – sopran. Foto: pressebilde fra Scenenord.

Melding fra Scenenord og ho Bente Stubberud:

– Vi er stolte over å kunne presentere Nyttårskonsertene med Arctimus sekstett anno 2024, med ingen ringere enn Silvia Moi som solist. Silvia Moi har tolket mange roller på de fleste europeiske operahus og nyter stor anerkjennelse for sin stemmeprakt og makeløst skuespillertalent. Hun har medvirket i film og mottatt mange stipender og priser gjennom karrieren.
I løpet av konserten veksler Arctimus sekstett mellom instrumentale orkesterstykker og akkompagnement av Silvias sanger. Publikumet vil dra kjensel på en del melodier og wienervals, men ensemblet har også noen morsomme overraskelser på lur! Med musikernes skyhøye nivå, overskudd og musikalitet har vi den perfekte oppskriften for en helt magisk helaften.

Vangsvik 7. januar kl 19.00
Konsertlengde: ca. 100 minutter inkl. pause
Konserten i Vangsvik koster kr 250,- og kan kjøpes ved døra.
vipps eller kontant. Den er gratis for barn i skolealder.

Medvirkende:
Arctimus sekstett:
Erika Toth, kunstnerisk leder og 1. fiolin
Zoltán Tuska, 2. fiolin
Bendik Foss, bratsj
Magnus Boye Hansen, bratsj
Jan Clemens Carlsen, cello
Knut Erik Sundquist, kontrabass

Solist: Silvia Moi, sopran

En produksjon fra Scene Nord med Landsdelsmusikerne i Nord-Norge