Rekordsalg for Årbok for Senja

Av | 12. desember 2023

En heil stabel Årbøker. Foto: Dag A Larsen

Basert på pressemelding fra Årboka:
Det går mot det beste salget på mange år for årets utgave av Årbok for Senja.
Det sendes stort sett daglig ut bestillinger mottatt gjennom bokas nettisder, så reservelageret på Stonglandseidet minker kraftig.
Til Ark Bokhandel Finnsnes måtte det fylles på igjen før helga, der er samlet ordre kommet opp i 180 bøker.

– Vi har fått mange postitive tilbakemeldinger vedrørende flere av våre artikler. Det være seg den historiske gjennomgangen om Kråkeslottet på Bøvær som går ei usikker framtid i møte, om den glemte historia om ishavsbygda Å på Senja, – samt helsesøster Elly Wissing sine memoarer fra sitt livslange virke på Senja.

– I tillegg vet vi at mange setter pris på de mange mindre innslagene i boka. Og det er endel av vår målsetting. Boka skal inneholde noe for alle, og ikke være en tung historisk leseopplevelse. Det skulle Oddmund Isaksens frodige fortelling om «Gebisset hannes Einar» være et godt eksempel på.