Budstikka har vore ubemanna nokken daga

Av | 5. juni 2023

Senja Mannskòr passerte Polarsirkelen torsdag 1. juni kl 17.00 på tur til Trøndelag. Fra venstre tenor og bussjåfør Allan Sæther, dirigent Sindre Sandvik, Terje Olsen, Karl-Alf Rydningen, Arne Hals, tenor og bussjåfør Laurits Finjord, Erling A Johansen, Eilif Pedersen, Tom Benjaminsen, Håvard Hals, Ferdinand Fredriksen, Arnulf Hanssen, Svein-Leif Gulleng, Tor Olsen, Rolf Olaf Solli, Jarno Lehtinen, Hans Johnsen, Helge N Nilssen. (foto: ukjent tysk turist som blei henta inn til oppdraget)

Det har vore litt beskjeden aktivitet her i Søndre Senniens Budstikke de siste dagan. Det skyldes ikkje vèret, men at heile redaksjonen (èn mann alle) har vore på sangerstevne i Vallersund på Fosen i Trøndelag.
Litt sliten etter intens sangaktivitet i to døgn, busskjøring i to døgn, samt full av gode opplevelsa og utmerket bevertning, kom de sangglade mannfolkan heim natt til mandag.