![](https://www.senjanytt.no/wp-content/uploads/2023/01/leverrensking.jpg)
Leverrenskingssjef Inger får skryt av han Oddmund
I nitida i dag va det full aktivitet på bygdehuset Solvang innpå Stonglandet. Mykkje skal være klart før de første møljesvultne gjestan står og trippe i døra idag. I to hektiske tima fra klokka to til fire skal det serveres adskillig kilo med skreimølja, fra råvara av ypperste klasse henta fra Yttersia av Senja.
![](https://www.senjanytt.no/wp-content/uploads/2023/01/arvid-skjaere.jpg)
Arvid skar fil filét med vante bevegelsa
![](https://www.senjanytt.no/wp-content/uploads/2023/01/L1096811.jpg)
Jon Petter koke mauk av ryggbein. I forgrunnen rogn klar for innpakking
![](https://www.senjanytt.no/wp-content/uploads/2023/01/fisk-i-biter.jpg)
Kokstykkjan låg klar
![](https://www.senjanytt.no/wp-content/uploads/2023/01/kurt-lever.jpg)
Kurt fikk og lov til å renske lever