Nytt smittetilfelle i Senja kommune idag torsdag

Av | 3. juni 2021

Senja kommune fikk i dag, torsdag 3. juni, påvist et nytt tilfelle av covid-19. Vedkommende er satt i isolasjon og en nærkontakt i Senja kommune er også satt i karantene. Det er ikke sikker smittevei.

Den smittede har deltatt i et arrangement i en annen kommune, og de andre deltakerne på dette arrangementet er definert som nærkontakter. Deltakerne er fra flere kommuner og de andre berørte kommunene er informert.

Senja kommune ber befolkningen huske på smittevernreglene, holde avstand, holde antall nærkontakter lavt, ha lav terskel for testing ved symptomer eller mistanke om eksponering for smitte. I tillegg bør flest mulig laste ned Smittestopp-appen. Det er økende smitte i Troms og Finnmark. Smittestopp-appen kan gi deg informasjon hvis du har vært i nærheten av noen smittede, eller motsatt: varsle andre brukere av appen hvis du selv blir smittet.