Ferdig med karantenen, igang med fiberoppkobling igjen

Av | 29. januar 2021

Telenor har lagt ut denne infoen:
– Her kommer info om status på utbyggingen i området – og vi beklager at det er lite oppfølging på denne siden fra oss. Montørene var ferdig med karantene i forrige uke – og de er godt igang med installasjoner videre i området. Vi forventer en fremdrift på å få installert minimum 25 kunder i uken.
Status per nå er at 82 kunder er installert i område Rødsand-Å-Skrolsvikveien 574-1764. Området Dragøyveien er straks på vei ut til installasjon. Det gjenstår noe arbeid med å få nettsammenheng sør for Stonglandseidet.
Oppsummert er 30% av kundene ferdig koplet opp og vi forventer at alt er ferdig innen slutten av mars.

En tanke om “Ferdig med karantenen, igang med fiberoppkobling igjen

  1. Jan Jensen

    Er litt dårlig fra Telenor at dem ikke gjør seg ferdig på strekninga Rødsand – skrolsvik , dem lovte det før jul at den strekninga skule fastboende få innlagt fiber. Jeg fikk før jul pga jeg masa på montøren , jeg var ikke på lista at jeg skulle ha fiber enda at jeg hadde fått Mail om at jeg hadde bestilt. Mange Vente på dem .

Det er stengt for kommentarer.