Madrassen stakk til sjøs

Av | 20. mai 2020

Viktig melding: Du som la denne madrassen til pynt ved konteineran på Eidet, – du må komme og hente den føre den stikk videre til havs. Men det e vel for lyst om kveldan kanskje?

Madrassen som en eller anna hadde funne han skulle pynte opp på strøket ved å slenge den fra seg ved konteineran på Stonglandseidet hadde stukke til sjøs i løpet av natta. Det kan være at madrassen hadde lyst til å være vannseng i sitt neste liv. Men det kan og være vinden som hadde ødelagt kunstinstallasjonen som antagelig hadde som målsetting å være et konkret eksempel på idioti og total ansvarslausheit.
Dens videre skjebne e sålangt usikker, egentlig langt i det blå. Den ligg midt i synsfeltet for webkameraet, så dokker får følge med om det kjem nokken maskerte persona og stikk av med den.

2 tanker om “Madrassen stakk til sjøs

  1. eideværing

    Det er det sikkert. Dem er vant til å rydde opp rundt containerne etter (utenbygds) folk som bare slenger fra seg. Nå er det vel ikke snakk om noe plast i ei veigrøft her, men en stor tung madrass som man ikke akkurat tar med seg på en sykkel.

  2. Synnøve Olsen

    Er det ikkje nån ryddelystne på Eidet som kan tenke seg og få madrassen opp på grovavfallsplassen ? Eg syns alltid det er lettar og ta opp søppel fra veigrøfte og fjæra enn og irritere seg over det…….

Det er stengt for kommentarer.