Siste juleinnsynginga i Tranøy kommune

Av | 15. desember 2019

Sør-Senja mannskor va såvel arrangør som einaste kor på den tradisjonelle «juleinnsynginga» idag. Foto: Silje Grotle Nilssen

Det va godt oppmøte i Stonglandet kirke, og bra oppmøte i Vangsvik kirke idag, – då Sør-Senja mannskor arrangerte den 58. «juleinnsynginga» i Tranøy kommune. Om det blir den siste vites ikkje, – men den blei iallefall den aller siste i Tranøy kommune.
I tillegg til mannskoret sine innslag, opptrådte Åge Tobiassen og Tore Præsteng Thuen, samt Eva-Line Nergård og Hans Johnsen.
Piano og orgel blei traktert av Greta Åsali Jensen.

Mange ga uttrykk for at den årlige «juleinnsynginga» va et kjærkomment innslag for dem i førjulstida, og folk satte pris på den flotte kirkekaffien som de to respektive kirkeforeningen serverte i begge kirken.