Nominert til Spellemannsprisen

Av | 9. februar 2019

Lang veg fra konsert i yttergangen heime på Stonglandet til Spellemannsnominasjon! Foto: GBB

Vi går utifra at alle har fått det med seg, – men sånn for sikkerheits skyld,- Stonglandsværingen Geir Bertheussen med sitt band Blues Expressen e nominert til Spellemannsprisen i gruppa «blues» med sin siste utgivelse «Southside».

Vi e usikker på om det e den første Senjaværingen som e nominert til en sådan pris. Iallfall e det første gangen en tranøyværing e det, – og iallefall absolutt første gangen nokken fra indre Stonglandet e tildelt den ære.

Etter at Geir med band blei valgt ut til å representere Norge i EBC (Europamesterskapet i blues), har bookinga av bandet ramla inn som skarven på Langskjæret, – som han Geir ville ha sagt det.

Og skulle ikkje fått kjøpt CD-en eller LP-vinylen, dem har den på Joker på Eidet.